Rodenstock Road brillenglazen

Perfect zicht voor in het verkeer!

Hevige regen, mist of sneeuw kunnen het zicht nogal beperken. Ook rijden in het donker, met verblindende koplampen van tegemoetkomend verkeer of van de auto’s die achter u rijden, is voor veel mensen een probleem. Met de speciaal ontwikkelde Rodenstock Road brillenglazen bent u goed uitgerust om veilig deel te nemen aan het verkeer.

Onbeperkt gezichtsveld
Dankzij het speciale design van de “Road” brillenglazen heeft u een extra breed gezichtsveld, ideaal voor het snel veranderen van uw focus tussen dashboard en verkeer.

Minder verblinding en meer contrast
De innovatieve Solitaire® Protect Road 2 coating vermindert verblindende effecten door moderne Xenon of led koplampen. Hinderlijke lichtreflecties van wegverlichting of natte wegen worden eveneens merkbaar gereduceerd

Goed zicht in het donker
In het donker verwijden de pupillen zich en worden lichtstralen op een andere manier gebroken, waardoor een waziger beeld ontstaat. Met Rodenstock Road wordt dit effect herkend en gecorrigeerd. Dit zorgt voor een scherper en contrastrijker zicht!

Veilig inschatten van afstanden
Meestal verschilt de sterkte van beide ogen, wat kan leiden tot een vertekend beeld. “Road” brillenglazen zijn zo geoptimaliseerd dat ze zorgen voor een symmetrisch blikveld tussen het linker- en rechteroog en een betrouwbare afstandsbepaling.